Mijndomeinauto ook met automaat

door op 27 mei 2011, in Auto, Mijndomein Auto, Nieuws

Wil je nooit meer schakelen, neem een automaat. Op veler verzoek start Mijndomein Auto nu ook met Peugeots 107 voorzien van een automaat, bij Peugeot beter bekend als 2tronic.

Wat houdt deze verandering in? De auto heeft in plaats van een schakelbak nu een 2tronic. Een Mijndomeinauto met 2tronic is vanaf 1juni te bestellen. De levertijd van de automaat is wel wat langer nl. circa 12 weken. Het huurbedrag is € 209,- per maand inclusief btw. De traditionele schakelbakken blijven natuurlijk ook gewoon te bestellen. Meer informatie over Mijndomein Auto lees hier.

:, ,
Reageer hieronder op bovenstaand bericht.

4 reacties

 • Team Appel Beton

  Leuk om Team Appel Beton te mee sponsoren> Vele kilometers door het hele land en ook zorgt het voor naamsbekendheid op de ijsbanen van Nederland.

 • jos gulpen

  Leuke auto ,leuk idee, niet duur .waar is het addertje onder het gras

  gr. Jos

 • farahnaaz

  mijn oma heeft sinds een maand een automaat, na 3dagen al starte de auto niet, na 3weken weer het zelfde probleen, waarschijnlijk is er iets mis mee met de remblokken, ze heeft best spijt van deze auto terwijl ik meer mensen met goede ervaringen ken met een schakel auto van mijn domein, hoop dat mijn domein met een goede oplossing komt,.

  • Farahnaaz

   Mijn vorige beoordeling heb ik te snel genomen, mijn domein heeft contact opgenomen met de dealer, waarna ze contact met mijn oma hebben gehad voor een goede oplossing, hierbij mijn excuses dat ik snel geoordeeld heb, ondanks dat is het een super handige auto en zeker een aanrader !

Laat een reactie achter