Mijndomeinklant Uitgelicht: Houseofkiki.nl

door op 08 mei 2012, in Hosting, HTML, interviews, Mijndomein klant Uitgelicht

Elke week lichten we een Mijndomeinklant uit. Deze week zetten we Kirsten Funcke-Slager, Directeur  van House of KIKI Haarlem in de schijnwerpers. Zie de website houseofkiki.nl.

Kirsten is ook bekend als verkoopstyliste in het RTL programma ‘Uitstel van Executie’ met Martijn Krabbé.

 

We interviewden Kirsten:

‘In de afgelopen 8 jaar dat ik websites bij Mijndomein heb, heb ik gemerkt dat áls ik een vraag heb, deze zelfs laat in de avond vaak beantwoord wordt.’

 

‘Op houseofkiki.nl (identiek aan opleidingverkoopstyling.nl) bied ik diverse soorten cursussen en opleidingen aan voor verkoopstylisten.

Het vak verkoopstyling heb ik in 2007 in Nederland geïntroduceerd. De cursisten die ik heb opgeleid plaats ik op cnvv.nl Dit staat voor Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten.

Ik heb de website zelf ontworpen, layout, headerfoto’s en teksten geschreven. Een designer die al veel websites voor mij gebouwd heeft, heeft de website gebouwd in CSS.

Ikzelf houd de website dagelijks bij, aangezien ik zelf kan HTML-en.

 

Doelgroep

Mijn doelgroep zijn potentiële cursisten die de opleiding verkoopstyling willen volgen bij mij (98 % is vrouw en de gemiddelde leeftijd is 42 jaar)

En mijn doelgroep voor het CNVV zijn mensen die een woning te koop hebben staan of willen verkopen en een verkoopstylist(e) zoeken.

 

Ervaring met zoekmachines

Mijn website heb ik medio 2007 gelanceerd. Ik had een website nodig om potentiële cursisten te voorzien van informatie en om vindbaar te worden.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als Marketing Manager bij ilse media(ilse.nl, startpagina en NU.nl). Ik weet als geen ander hoe je bovenaan in zoekmachines terecht kan komen.

Met mijn website sta ik dan ook bovenaan bij zoekmachines als men zoekt op ‘verkoopstyling’ of ‘verkoopstylisten’. Dit heeft mij veel online marketinggeld gescheeld.

 

Toekomst House of Kiki

Al mijn doelstelling van 2007 heb ik in 2008 en 2009 al behaald;

1) Landelijke dekking met het netwerk. Ik heb in alle provincies van Nederland verkoopstylisten opgeleid.

2) Het vak verkoopstyling bekendheid geven in heel Nederland. Dit is mede gebeurd door mijn vaste rol als verkoopstyliste in het RTL programma ‘Uitstel van Executie’ met Martijn Krabbé.

3) Een samenwerking met de grootste (NVM) makelaarspartij van Nederland. Dit heb ik al bewerkstelligd in 2008. Zie ook mijnverkoopcoach.nl

 

Hoe ervaar je de service van Mijndomein.nl

Zeer goed!!! Ik raad al mijn cursisten aan de website te registreren bij Mijndomein. Ik heb dit zelfs opgenomen in mijn cursusmap.

In de afgelopen 8 jaar dat ik websites bij Mijndomein heb, heb ik gemerkt dat áls ik een vraag heb, deze zelfs laat in de avond vaak beantwoord wordt!

Het meest positieve vind ik de snelheid waarmee mijn vragen worden beantwoord c.q. technische storingen (gebeurt echt heel sporadisch ) worden opgelost.

 

:, ,