Klant in beeld: Debbie van Unclosure

Joost 21 januari 2016

Massagetherapeut Debbie Hoekmeijer: “Luisteren naar je lichaam bevordert ontspanning en heling”

“Ik breng mensen weer in contact met hun lijf én hun gevoel.” Debbie Hoekmeijer is holistisch massagetherapeut en natuurgeneeskundig therapeut. Zij heeft een eigen praktijk, Unclosure, aan huis in Woerden. Debbies grote passie is mensen begeleiden in zelfonderzoek en bewustwording. “Aandacht hebben en écht luisteren naar het verhaal van elk uniek mens vind ik van wezenlijk belang. Holistische massagetherapie is voor mij een waardevolle en respectvolle manier om in contact te komen met je gevoel en lichaamswijsheid.”

 

Massagetherapeut Debbie Hoekmeijer

Alle behandelvormen die zij als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut toepast, heeft Debbie ook zelf ervaren. “Hierdoor ben ik behandelaar én ervaringsdeskundige. Ik weet daarom wat je soms moet overwinnen en kunt winnen.” In Debbies praktijk zijn mensen van alle leeftijden welkom. “De mensen die mijn praktijk de afgelopen jaren hebben bezocht variëren van 8 tot 90 jaar. “Het raakt mij telkens weer hoe iemand door massagetherapie weer lekkerder in zijn vel zit, in zijn eigen kracht gaat staan en keuzes maakt waarvan hij gelukkig wordt!”

Website

Om haar praktijk onder de aandacht te brengen heeft Debbie een website: www.unclosure.nl. “Sinds 2007 ben ik begonnen met een eigen website voor mijn praktijk. In 2014 heb ik samen met mijn websitebouwer de site in een geheel nieuw jasje gestoken! De huidige site is duidelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Ook op mobiele apparaten is hij prima te bekijken. Het doel van mijn website is om heldere en duidelijke informatie te geven over holistische massagetherapie, hoe ik werk en wie ik ben.” Op haar website vind je naast uitleg over haar werkvormen ook informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars.

Google Analytics

Google Analytics, heeft ze niet geïmplementeerd. “Dat is enerzijds een gemiste kans, anderzijds heeft dat alleen zin als je de data die dat oplevert ook correct kunt interpreteren en de resultaten weer toepast op de website. Want met bijvoorbeeld Google Analytics komen er nogal wat gegevens op je af!”

WordPress

Debbie’s website is gemaakt met WordPress. Daarbij maakt zij ook gebruik van plugins, onder andere om de vindbaarheid van haar website te verbeteren. “Ik gebruik Yoast SEO, een geweldige plugin! Hij is eenvoudig in het gebruik en geeft zelf aan waar dingen beter kunnen en waar het al helemaal optimaal is. Het neemt je veel uit handen”, legt ze uit. Ook gebruikt ze Contact Form 7 voor allerlei (contact)formulieren op haar website. “Als je een formulier wilt kun je het heel gemakkelijk naar je hand zetten. Je bepaalt daarbij ook zelf welke mail naar wie wordt verstuurd. Het leuke is dat je de plugin ook weer kunt uitbreiden.”

Mijndomein

Debbie hoeft niet lang na te denken over hoe zij de service van Mijndomein ervaart. “Mijndomein is goed toegankelijk en bereikbaar. Ze leveren prima klantenservice. Nee, ik heb geen klachten!” lacht ze.
Joost

Joost werkt als Manager Marketing bij mijndomein.nlUitgelicht