Klant in beeld: Lightair luchtreiniger verwijdert virussen

Joost 7 februari 2016

Lightair luchtreiniger verwijdert virussen

“Wist je dat er door slechte luchtkwaliteit binnenshuis jaarlijks 3,4 miljoen mensen overlijden?” vraagt Linda van de Zande ernstig. Een luchtreiniger kan helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Hoewel deze winter zacht lijkt te zijn, grijpt de griep wel om zich heen. Het bedrijf Lightair heeft een luchtreiniger die virussen verwijdert en deactiveert, waaronder het griepvirus. Lightair wordt geïmporteerd door Habitat Solutions en heeft een eigen website waarop de luchtreiniger te koop is.

Afbeelding van de Lightair Ionflow op kantoor

“In juni 2015 is er een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in Zweden waarin is aangetoond dat onze luchtreiniger virussen uit de lucht verwijderd en deactiveert. De Lightair voorkomt daarmee besmetting met de griep. Dat nieuws wilden wij als importeur natuurlijk zo snel mogelijk met de wereld delen. Dat was de aanleiding om een nieuwe website te bouwen. En die stond al binnen een maand online: www.lightair-luchtreiniger.nl.

Positief onderscheiden

“Met deze site willen we de Lightair luchtreiniger bekend maken bij een breder publiek” verklaart Linda. “De website biedt vooral veel informatie over de Lightair luchtreiniger. Er zijn veel luchtreinigers op de markt en helaas zijn ze niet allemaal even goed. Met uitgebreide informatie, tips, testrapporten en reviews willen we ons met Lightair positief onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders.”

De resultaten spreken voor zich

Linda en importeur Habitat Solutions zijn heel enthousiast over deze luchtreiniger, maar geloven er sterk in dat het beter is om de resultaten voor zich te laten spreken. “We bieden klanten via onze site ook de mogelijkheid om de luchtreiniger te huren om zo zelf de werking te ervaren. De luchtreinigers worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt, zoals allergie, astma, roken in huis, fijnstofgevaar en schimmel. Met de mogelijkheid om een luchtreiniger te huren willen we de mensen de optie bieden om de luchtreiniger te testen voor hun situatie. Wij worden er heel blij van als klanten al na enkele dagen bellen dat ze zo’n verschil merken!”

Habitat Solutions

“Lightair-luchtreiniger.nl is een website van Habitat Solutions. Dit bedrijf levert verschillende duurzame producten voor een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. “Naast luchtreinigers hebben wij ook geursystemen, waterkoelers, rookoplossingen, afvalbakken en nog véél meer. Wij hebben meerdere websites en webshops. Ons doel met elke site? Onze klanten altijd voldoende achtergrondinformatie bieden zodat ze in staat zijn een goed geïnformeerde keuze te maken.”

“Wij verkopen producten met een boodschap en die boodschap willen we graag over brengen op onze sites. De uiteindelijke verkoop van onze producten doen we via onze webshops maar ook via dealers en partnersites.”

Mijndomein

Linda is tevreden over Mijndomein, maar bij sommige zaken vindt zij de hulp van Mijndomein erg plezierig. “Wij gebruiken diverse platforms om onze websites te bouwen, maar hebben de diverse domeinen allemaal onder gebracht bij mijndomein.nl. Bij de koppeling tussen Mijndomein en de diverse platforms lopen we nog wel eens tegen wat technische kwesties aan. Wij vinden de begeleiding van Mijndomein dan erg prettig.”
Joost

Joost werkt als Manager Marketing bij mijndomein.nlUitgelicht