Gratis SSL

Leon 22 augustus 2016

Mijndomein vind veiligheid belangrijk. Daarom bieden wij klanten van ons nieuwe Websitemakerpakket vanaf nu gratis SSL. Een stukje service omdat wij vinden dat onze klanten dat verdienen.

Wat is SSL?
SSL staat voor Secure Sockets Layer. Met SSL is er een gecodeerde verbinding tussen de bezoeker en de website. De gegevensstroom tussen de bezoeker en de server is beveiligd en is daarom niet uit te lezen door andere partijen. Je herkent een website met SSL aan het ‘slotje’  naast de adresbalk.

Afbeelding van SSL-certificaat in de adresbalk van de browser.

Waarom SSL?
SSL geeft vertrouwen. De bezoeker weet dat zijn/haar gegevens niet bij onbekenden terecht komen. Het SSL-certificaat zegt daarnaast iets over de identiteit van de eigenaar of de website. Naast de veiligheidsaspecten is het ook goed voor je SEO (Search Engine Optimization) ranking. Google geeft voorkeur aan websites met SSL en gaat hier binnenkort onder de noemer ‘HTTPS everywhere’ meer consequenties aan verbinden. Zorg er dus voor dat jouw website SSL bezit.

Om gebruik te kunnen maken van SSL hoef je je website alleen opnieuw te publiceren. SSL zal dan automatisch worden toegepast op jouw website.

 
Leon

Leon werkt als Online Marketeer & Domeinspecialist bij mijndomein.nl.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz


Uitgelicht