Stormloop op puntHolland domeinnamen bij Mijndomein

Tabitha 27 maart 2018

In de eerste 2 uur na bekendmaking van de nieuwe domeinextensie .holland, schreven maar liefst 500 mensen zich in. De teller loopt elke dag verder op. Begin april krijgen de inschrijvers een seintje, want dan start de voorregistratie voor puntHolland domeinnamen.

Joost van Rooij, Marketing Manager Mijndomein is blij over de populariteit van puntHolland. “We hadden zeker interesse verwacht, maar zoveel enthousiasme is wel erg gaaf”. Kim Holland mag de allereerste domeinnaam registreren onder kim.holland en vindt het logisch dat puntHolland nu al zo populair is: “Een .holland is makkelijk te vinden en is gelijk internationaal. We zijn natuurlijk trots dat we als Hollanders zo vrij zijn en dat mogen we ook laten zien”.

Typisch Hollands is populair

Ikhouvan.holland, madein.holland en from.holland. Domeinnamen die echt met Holland te maken hebben, zie je vaak voorbij komen. Dat blijkt uit een snelle scan van domeinnamen die al zijn aangemeld. Typisch Hollands eten is ook in trek. Een snackbarketen heeft bijvoorbeeld bitterbal.holland en frikandel.holland op het wensenlijstje staan. Stroopwafel.holland, koekjebijdekoffie.holland en hagelslag.holland zijn ook al aangemeld.

Toerisme springt ook op .holland

Ook de toeristische sector reageert positief op de nieuwe domeinextensie. Holland is vaak bekender bij toeristen dan The Netherlands. Domeinnamen als tulips.holland, biketours.holland, holidayin.holland en andere toeristische toespelingen, ze komen allemaal voorbij.

Herinnering instellen voor jouw eigen puntHolland domeinnamen

Vanaf april kan iedereen die interesse heeft een domeinnaam voorregistreren. Mensen die interesse hebben, kunnen nu alvast op mijndomein.nl/holland een herinnering instellen. Zij krijgen dan per e-mail een melding zodra de voorregistratie voor .holland van start gaat.

Meer informatie staat op mijndomein.nl/holland.

De puntHolland-lancering was een 1 aprilgrap. Helaas is nu namelijk nog niet mogelijk om een nieuwe domeinextensie te lanceren. We willen iedereen bedanken die zo enthousiast heeft gereageerd. En zeg nu eerlijk… hoe leuk zou het zijn als er wel een .holland zou komen

0 0 votes
ArtikelbeoordelingTabitha

Tabitha is Content Marketeer bij Mijndomein. Ze neemt je mee in de wereld van domeinnamen, websites en ondernemen. Tabitha is kookgek, verslindt series, presenteert bij de lokale tv en is zelf ook ondernemer.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments


Uitgelicht

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x