Klaar om met je digitale ambities de wereld te veroveren? Ontdek dan de Webwinkel Vakdagen!

Victoria 27 maart 2023

In de wervelwind van digital commerce is het soms lastig om alle trends en technologieën bij te benen. Zoek je inspiratie en kennis om je digitale dromen te realiseren? Bezoek dan de Webwinkel Vakdagen!

Inspiratie, kennis en externe expertise voor Online Succes 🌟

Al meer dan 15 jaar zijn de Webwinkel Vakdagen (WWV) dé ontmoetingsplek voor de digital commerce branche. Op 29 & 30 maart 2023 vindt de 16de editie plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Verwacht inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten uit de industrie. De WWV helpt bedrijven hun digitale ambities te verwezenlijken door kennis, inspiratie en expertise te delen.

De Webwinkel Vakdagen bieden volop lezingen en exposanten met slimme digitale oplossingen. Ideaal voor managers of experts die hun digitale activiteiten willen verbeteren. Ontdek nieuwe inzichten, verdiep je in e-commerce trends en vergelijk partijen, tools en technologieën. Bouw aan een netwerk met bekenden en ontmoet nieuwe mensen!

Mijndomein op de Webwinkel Vakdagen – standnummer 210

Mijndomein maakt de online ambities van ondernemende mensen waar. We maken het betaalbaar om je eigen website, e-mail en webhosting te realiseren. Trots presenteren we ons nieuwste product op de Webwinkel Vakdagen: MijnWebshop. In een paar simpele stappen zet je een webshop op om de wereld te veroveren met jouw idee. De beste boost voor je bedrijf! Met MijnWebshop presenteer je niet alleen je producten en diensten, maar zijn betalingen en verzendingen ook goed geregeld.

Ben je van plan de Webwinkel Vakdagen bij te wonen? Dan hebben we een speciale aanbieding voor je! Bezoek Mijndomein op stand 210 en we praten je graag bij.

Interessante keynotes en sprekers

Naast een bezoek aan onze stand is er nog veel meer te ontdekken op de Webwinkel Vakdagen.

Dit jaar zijn er diverse lezingen van inspirerende sprekers en keynotes. Leer meer over de laatste e-commerce trends en ontdek hoe grote bedrijven omgaan met de digitale wereld.

Om je creatieve geest alvast te laten stromen, hebben we hieronder een lijst samengesteld van enkele boeiende lezingen en keynotes voor het Webwinkel Vakdagen programma.

Naast deze evenementen zijn er ook genoeg andere lezingen, in grotere en kleinere settings. Benieuwd naar het programma op woensdag 29 en donderdag 30 maart? Klik dan hier! Om een beter beeld te krijgen van de Webwinkel Vakdagen, bekijk dan onze aftermovie van de 2020-editie op Facebook.

Dus, ben je klaar om je digitale ambities waar te maken en bij te leren van experts in de branche? Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen en vergeet niet om ons te bezoeken bij Mijndomein op stand 210! 😃🌐
Victoria

Victoria is Marketeer bij Mijndomein en in SEO Point. Ze neemt je mee in de wereld van domeinnamen, websites en ondernemen. Victoria houdt van technologie en slimme apparaten die ons leven gemakkelijker maken.Uitgelicht