De nieuwe standaard van webhosting

Tabitha 14 november 2017

Een compleet vernieuwd platform voor snelle, veilige en betrouwbare webhosting is sinds kort beschikbaar in onze webshop. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en klaar voor de toekomst. In deze blog lees je waarom dit de nieuwe standaard is voor webhosting.

Snelle performance

Hoe irritant is het als je website niet direct laadt. Bezoekers zijn snel weer weg en dat wil je natuurlijk niet. Google vindt langzame websites ook niet fijn en zet die lager in de zoekresultaten. Je kunt zelf zorgen dat je website snel laadt en wij helpen je een handje met onze webhosting.

De infrastructuur van ons vernieuwde webhostingplatform is compleet geoptimaliseerd om zo goed en zo snel mogelijk te werken. Goede machines, goede software en de mogelijkheid om door te groeien zodat jouw website op onze servers snel is en in de toekomst ook snel blijft. We gaan slim om met cache en de databases die je bij ons gebruikt zijn zo ingericht dat ze niet vertragen als ze nodig zijn.

Een veilig platform

Bij Mijndomein staat veiligheid voorop. We informeren jou over hoe je hacks en datalekken van de website voorkomt en zorgen ervoor dat ons platform zo veilig mogelijk is. Om hackers een stapje voor te blijven, verklappen we niet al onze geheimen. Wel kunnen we vertellen dat we hebben gebouwd op 15 jaar ervaring met het tegenhouden van aanvallen op onze systemen. We belonen daarnaast ethische hackers als die dan toch dat ene lek vinden in ons systeem.

Doordat ons platform is gebouwd met zicht op de toekomst, kan jij de nieuwste veilige features die er bestaan gebruiken. In je pakket zitten standaard gratis SSL en sFTP waardoor je veilig bestanden kunt uitwisselen.

Betrouwbare webhosting

Een stabiele website, dat wil natuurlijk iedereen. Iets wat gewoon hoort bij goede webhosting. Je website draait bij ons op de beste servers. Onze infrastructuur ziet wat jouw website nodig heeft en biedt jou dat, waardoor je bezoekers je altijd kunnen bereiken. Dit platform is vanaf 0 gebouwd met het oog op vernieuwing en dat betekent dat we blijven doorontwikkelen. Autoscaling is bijvoorbeeld een optie die we komende maanden op basis van de ervaring van klanten verder gaan optimaliseren. Kortom, stabiele en betrouwbare webhosting.

Eenvoudig en compleet

Onze vernieuwde webhosting is bedoeld voor iedereen. Van dummie tot pro, voor mensen die zo nu en dan aan hun website werken of elke dag optimaliseren.

Ben je een beginner of wil je gewoon een goede website zonder gedoe, dan installeer je met 1 druk op de knop WordPress.

Als je weet wat je doet, dan kan je aan de slag met opties als:

  1. PHP toggle. Je kunt zelf kiezen welke PHP-versie je gebruikt.  Test met nieuwe features in de nieuwe versie en zet je website gewoon weer terug als dat niet goed werkt. Ons systeem is trouwens zo gebouwd dat we in de toekomst naast PHP ook andere talen kunnen aanbieden.
  2. Cronjobs. Stel geplande taken in zoals back-ups of het archiveren van bestanden. Dat kan gewoon ’s nachts zonder dat je erop hoeft te letten.

Bij het Webhostingpakket krijg je gratis e-mail en kan je er zoveel aanmaken als je wilt. Bekijk alle specificaties en voordelen van onze vernieuwde webhosting hier. Ben je al klant en heb je vragen over de vernieuwde webhosting, ga dan naar onze helpdesk.
Tabitha

Tabitha is Content Marketeer bij Mijndomein. Ze neemt je mee in de wereld van domeinnamen, websites en ondernemen. Tabitha is kookgek, verslindt series, presenteert bij de lokale tv en is zelf ook ondernemer.Uitgelicht