Rennen voor het goede doel: Mijndomein Roparun

Tessa 24 maart 2017

Ja, het is zover. Mijndomein doet mee met de Roparun. Een estafetteloop tussen Parijs en Rotterdam voor het goede doel. Belangrijk om geld op te halen voor mensen met kanker, maar ook om onze collega’s uit hun luie stoel te krijgen.

Met Mijndomein proberen wij regelmatig mee te doen aan activiteiten. We hebben hier allemaal een zittende baan, waarbij we veel tijd achter de computer besteden. Dit is uiteraard niet de gezondste houding en daarom vinden we het belangrijk om iedereen te stimuleren een actieve levensstijl te hebben.

Afzien schept een band

Naast de gezondheidsredenen, is het samen sporten ontzettend goed voor de onderlinge verhoudingen en teambuilding tussen collega’s. Samen afzien en op je tandvlees toch die laatste kilometers afmaken schept nou eenmaal een band ;). Vorig jaar deden we onder meer mee aan de NN Marathon in Rotterdam, de Fietselfstedentocht in Friesland en de Business triathlon in Almere.

Finish NN Marathon
Bij de finish van de NN Marathon (v.l.n.r. Tessa, Roy, Michelle en Caspar)

Dit jaar gaan we een stap verder en is Mijndomein hoofdsponsor van ons eigen Mijndomein Roparun team.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij wij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto hierbij is leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Ofwel: het geld gaat naar goede doelen die het leven van mensen met kanker een beetje beter maken. 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Waarom we meedoen

De Roparun is een ontzettend goed doel waar iedereen wel iets mee heeft. Wij willen ons uiterste best doen om hier ook een steentje aan bij te dragen. Hiernaast geeft dit ons de mogelijkheid om niet alleen samen met collega’s lekker actief bezig te zijn, maar om hier ook onze klanten bij te betrekken.

“Eenvoud, Eerlijk, Eigenwijs. Dat is de Mijndomein manier. Met dit Roparun team voegen we hier een vierde E aan toe: Eenheid.”

Zo’n estafetteloop kan je namelijk niet alleen doen. Naast 8 renners en meerdere fietsers zijn er ook chauffeurs, coördinators en verzorgers nodig. Ons team van 25 man bestaat volledig uit mensen die iets met Mijndomein hebben. Samen vormen we een eenheid om een topprestatie neer te zetten en zoveel mogelijk kankerpatiënten te helpen met een mooie geldopbrengst.

Help jij ons helpen?

Om zoveel mogelijk geld op te halen zoeken wij sponsors! Je kunt het Mijndomein Roparun team helpen door een gelddonatie te doen of ons te helpen aan de benodigde spullen.

Mijndomein Roparun team
Een deel van het Mijndomein Roparun team tijdens een teamtraining

Volg ons

Naast het werven van sponsors zijn wij ook al druk met de voorbereidingen van de Roparun zelf. Er komt nog best veel bij kijkenVind je het leuk om ons team te volgen in de aanloop naar de Roparun en natuurlijk tijdens de Roparun zelf? Ga dan naar www.mijndomeinroparun.team en volg al onze updates!
Tessa

Tessa zet zich in voor een optimale klantbeleving tijdens het bezoek van onze shop mijndomein.nl. Hiernaast is het haar missie om Mijndomein collega's uit de bureaustoel en in de sportkleding te krijgen.Uitgelicht